malgrupper/larare/lagerskolor/inkvartering
/Site/Data/812/Images/Layout/Headers/Default/Var E_versicolora hona.jpg

Boka lägerskola!

 

Kontakta Naturskolan Uttern för mera information och be om en offert!

 

Lägerskolbokningar

Emma Sten
Naturskollärare
045 8804480

                

lagerskola (a) naturochmiljo.fi
fornamn.efternamn (a) naturochmiljo.fi

 

Postadress:
Naturskolan Uttern
Åvikhemmet, Västra Kungsbron 52
02580 Sjundeå


Anvisningar om fakturering
Frågor gällande fakturering kan riktas till kansliet i Helsingfors: 

(09) 6122 290, kansliet( at )naturochmiljo.fi 

Våra lägergårdar

Ni kan själva ordna med inkvarteringen och endast beställa undervisning av oss!

Vi samarbetar också med västnyländska lägergårdar som går att boka via naturskolan. På lägergården övernattar vi i 2-6 personers rum och äter husmanskost i matsalen. Toaletter och duschar finns gemensamt i korridoren. Vi har också tillgång till simstrand, eldplats och bastu. Andra grupper inkvarteras inte på lägergården samtidigt.

 

Rosvik

Rosvik lägergård ligger vid Pojovikens strand i Dragsvik med skog och åker omkring och med närhet till Ekenäs. Rosvik ligger endast 3 km från Dragsvik tågstation så det är möjligt att ta sig till lägerskolan med tåg.

Rosviks adress: Haruddsvägen 66

Rövass

Rövass lägergård finns naturskönt på Barösund omgivet av ett naturskyddsområde och skärgårdsmiljö. För att komma till Rövass åker man med Barösundsfärjan som tar också bussar ombord.

Rövass adress: Ramsjövägen 114
 

Åvikhemmet

Åvikhemmet är Naturskolan Utterns egen lägergård  vid Pickala å i Sjundeå, som främst används för Natur och Miljös sommarläger. Den lämpar sig vid behov även för inkvartering av en liten lägerskolgrupp. Utrymmena är relativt anspråkslösa med två sovsalar för totalt 20 personer.  Det finns ett enkelt kök där ni själva kan ha hand om matlagningen. Det finns tillgång till eldplats, roddbåt och simstrand men inte bastu. 

 

Ta kontakt med Naturskolan Uttern för att höra mera om olika alternativ för inkvartering. Beroende på hurdant program ni är intresserade av kan vi rekommendera en lämplig lägergård för er grupp.