malgrupper/larare/lagerskolor
/Site/Data/812/Images/Layout/Headers/Default/Gullpudra.jpg

Boka lägerskola!

   

Emma Sten                     Pia Bäckman
Naturskollärare                Naturskollärare
045 880 4480                  050 462 9947

Lägerskolobokningar​    Lägerskollärare

lagerskola (a) naturochmiljo.fi
fornamn.efternamn (a) naturochmiljo.fi

 

 

Sagt om lägerskolorna:

”Lägerskolan var pedagogiskt välplanerad, det vi gjorde passade in med stoffet i läroplanen och de vuxna som höll olika programpunkter gjorde det med glimten i ögat och på elevernas nivå.”
Gun Erikson-Blomfelt, klasslärare, Brändö lågstadieskola

 

”Det har bara hörts fina kommentarer från såväl elever, föräldrar och lärare om lägerskolan. Alla är SUPERNÖJDA! Tack, tack och ännu en gång TACK för att ni gjorde vår lägerskola till en så fin upplevelse för våra barn!”
Jaana Lindstedt, rektor, Norra Paipis skola

 

"Bra plats, god mat och hög kvalité på programmet!"
Christoffer Wiik, klasslärare, Katarinaskolan

 

"Vi alla både lärare, föräldrar och framför allt barnen var supernöjda med lägerskolan. Allt från planeringsskedet till hemfärd löpte smidigt. Programmet är baserat på läroplanen, vilket gör det extra högklassigt. Förutom undervisning fanns även tid för disco, simning, bastubad och fri samvaro vid lägerelden i Rosvik. Jag rekommenderar varmt att ta del av lägerskolan som naturskolan Uttern erbjuder. Ett lärorikt och roligt äventyr för alla."
Jessica Henriksson, förälder, Seminarieskolan

 

”Vacker natur, trevlig samvaro! Trevlig, inspirerande och skicklig ledare för lägerskolan, tack till Naturskolan Uttern för en Upplevelse med stort U!”
Klassförälder, Seminarieskolan

Upplev en lägerskola i naturen!

 

Naturskolan Utterns lägerskolor ger skolklassen gemensamma upplevelser ute i naturen. Ni bygger själva upp lägerskolans program utgående från vårt högklassiga utbud. Undervisningen följer läroplanen och behandlar alltså just de teman ni arbetar med i klassen - genom praktisk och upplevelserik utomhuspedagogik. Lägerskolan blir ett fint minne som ni kommer att återvända till flera gånger under läsåret!

 

Ni kan själva ordna med inkvarteringen och beställa endast lägerskolundervisningen av oss. Det går också att boka inkvartering via naturskolan.

 

Lägerskolskonceptetet byggdes upp under ett projekt åren 2011-2013 som finansierades av Leaderprogrammet (Pomoväst rf).